Sisustustuotteet

Sisustustuotteet käsittävät laajasti erilaisia tuotteita. Ne on valittu pääosin sisustuksellisesta syystä, eikä niillä niinkään ole käyttötarkoitusta muuten. Sisustustuotteita on tänä päivänä suuret valikoimat, jokaiseen makuun. Sisustustuotteisiin voidaan katsoa kuuluvan verhot, matot, pöytäliinat, torkkupeitot, sohvatyynyt, päiväpeitot, kynttilänjalat, kynttilät, taulut, korit, sisustusesineet, valaisimet.

Sisustustuotteita myydään lähes joka puolella. Niille on paljon kysyntää. Voit hankkia sisustustuotteita ruokaostosten yhteydessä suuresta automarketista, tai jopa lähikaupasta. Sisustustuotteita myydään myös niihin keskittyneissä sisustusliikkeissä. On kivijalkakauppoja sekä nettikauppoja. Paljon myydään myös käytettyjä sisustustuotteita kirpputoreilla ja netissä. Tänä päivänä kiinnitetään paljon huomiota ekologisuuteen ja sisustustuotteiden kierrättäminen on lisääntynyt huomattavasti. Ja miksi ei, sisustustuotteet ovat yleensä vain esillä, eivätkä niinkään käytössä. Ne ovat pitkäikäisiä ja sopivat hyvin uusiokäyttöön toisessa kodissa.

Vuodenaikojen mukaan

Sisustustuotteilla on helppoa ja kohtuullisen edullista muuttaa kodin ilmettä. Sisustustuotteilla voidaan tuoda eri vuodenajat kotiin. Kesällä voidaan käyttää kepeämpiä tuotteita, jotka sopivat kesään. Talvella taas voi keskittyä erilaisiin tuotteisiin, karvataljoihin, ja erilaisiin kynttilöihin sekä valoihin, joilla voidaan tuoda lämpöä ja valoa pimeyden keskelle. Sisustustuotteilla voidaan tuoda erilaista juhlan tunnelmaa kotiin. Jouluisin koristelemme kotimme joulutuotteilla, koristelemme kuusen, ripustamme jouluvaloja, valitsemme jouluisia sisustuselementtejä.

Sisustustuotteisiin voi upottaa loputtomasti rahaa, mutta saatavilla on myös paljon todella edullisiakin vaihtoehtoja. Jokainen voi valita tavaroita oman budjetin mukaan. Toinen ostaa kallista designia ja toinen valitsee edullisia tavaroita marketista. Kumpikin vaihtoehto on yhtä hyvä. Tärkeintä on, että tuotteet miellyttävät itseä ja hinta on omalle kukkarolle sopiva.

Meillä jokaiselle on varmaan jokin sisustustuote, jolla on tarina. Se saattaa olla peritty kynttilänjalka tai lapsen tekemä talouspaperirullateline. Oli se tavara mikä tahansa, sillä on tarina ja tarinalla on merkitystä. Ne asiat sisustuksessa ovat hyvinkin merkittäviä. Pyrimme tekemään kodistamme näköisemme ja persoonallisen. Persoonallisuutta ilmennetään parhaiten omilla tavaroilla, sellaisilla jotka ovat jo elämää nähneet, joilla on tarinoita kerrottavana. Meillä voi olla tavaroita, jotka eivät täydellisesti sovi muuhun sisustukseen, mutta niillä tavaroilla on meille merkitystä tunnetasolla. Sellaiset esineet ovat korvaamattoman tärkeitä, niitä ei voi korvata uusilla ostetuilla esineillä.

Millaisia sisustustuotteita Suomessa nähdään tänä vuonna?

Sisustustuotteissa näkyvät paljon ajan trendit. Materiaalit, sävyt ja muodot vaihtuvat ajoittain. Tällä hetkellä arvostetaan paljon kestävyyttä, vastuullisuutta ja ekologisuutta. Tämä näkyy trendeissä ja sen myötä sisustustuotteiden valikoimissa. Sisustuksessa värit ovat tehneet paluutaan. Värittömät kodit saavat nyt väistyä. Vuoden 2019 väriksi sisustuksessa on valittu korallin punainen. Tämä tulee mitä ilmeisemmin näkymään myös sisustustuotteiden värivalikoimissa. Myös keltaisen eri sävyjä on odotettavissa. Keltaisen värin suosio on nostanut päätään sisustajien keskuudessa. Valkoinen on aina trendikäs, tällä hetkellä suositaan valkoisen lämpimiä sävyjä. Mattaisten tuotteiden ja pintojen suosio alkaa hiipumaan, kun taas kiiltävät pinnat alkavat kasvattamaan suosiotaan. Sisustustuotteissa huonekasvien suosio alkaa näkymään laajasti. Varsinkin suuret viherkasvit ovat kysyttyjä tänä vuonna. Sisustustuotteiden materiaalina puu on suosittua. Käytetään paljon sekä tummaa, että vaaleaa puuta. Tekstiileissä suosiossa ovat pehmeät, suuret ja runsaat tekstiilit. Sametti nostaa vahvasti suosiotaan. Sisustustuotteista peilit ovat taas haluttuja esineitä. Myös keramiikan suosio jatkuu, valitaan käsintehtyjä keramiikka astioita. Kodin sisustuksessa alkaa näkymään luksus ja arvokkuus. Halutaan tehdä näyttäviä valintoja sisustuksessa.

Parhaan kuvan suosituista sisustusideoista saa somen kautta! Siellä näkyy ajankohtaisimmat trendit kaikista nopeimmin.